Jurkam

bla,bla,bla,bla,
bla, bla,
bla, bla,
bla, bla,
bla, bla,
bla, bla,
bla, bla,
bla,bla,bla,bla,

langitjiwa

8 thoughts on “Jurkam

  1. Akeh wong mendhem donya lan pangkat,
    Rebut lungguh angangsa angsa,
    Gagamane adol wicara,
    Gembar gembor ora ngerti wicarane dhewe
    Wong dura ura-ura tinarima,
    Wong mlincur dadi lacur,
    Akeh wong sesongaran ora netepi omonge dhewe,
    Madu balung tanpa isi temah mas picis
    Padha larut ora weruh parane.
    *pustaka kuno*

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s